Mediceuticals bij HairFix

Bij Mediceuticals zijn ze ervan overtuigd dat mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Alle producten van Mediceuticals zijn dermatologisch getest en geven een unieke verzorging voor probleemhaar. De conditie van je hoofdhuid is het uitgangspunt voor de samenstelling van deze haarproducten. Elk product bevat natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.


placeholder

Mediceuticals haarverzorging

Mediceuticals biedt met haar shampoos en treatments een oplossing voor allerlei haarproblemen, zoals droge of vette hoofdhuid, (extreme) roos, psoriasis, gespleten haarpunten en haaruitval. Hairfix heeft al jaren ervaring met het gebruik van deze producten. Wij kennen de werking ervan en ook het effect dat onze klanten ervaren. Naast de herstellende producten zijn er ook stylingproducten met UV-bescherming en geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid.

placeholder

Haaruitval bij vrouwen

Speciaal voor de vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen is er Mediceuticals For Woman. De lijn bevat shampoos voor normaal haar en droog haar die haargroei optimaal stimuleren en je haar beschermen tegen schadelijke Uv-stralingen. Een bijbehorende conditioner maakt het effect compleet.